Dr. Öğr. Üyesi Petek Tosun, İşletme Bölümümüzde

1 Şubat 2022

Petek Tosun, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tam burslu olarak 2000 yılında tamamladı. 2000-2016 yılları arasında finansal hizmetler sektöründe ürün yöneticisi, segment yöneticisi ve pazarlama müdürü olarak çeşitli görevler yaptı. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden 2013 yılında MBA, 2018 yılında İşletme/Pazarlama doktora derecelerini aldı.

2016 yılından itibaren üniversitelerde lisans ve yüksek lisans seviyesinde işletme ve pazarlama dersleri vermeye başladı. 2019-2022 tarihleri arasında MEF Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Doktor Öğretim Üyesi olarak yer alan Petek Tosun, KHAS İşletme Bölümü’ne doktor öğretim üyesi olarak katılmaktadır.

Araştırma alanları ağırlıklı olarak tüketici davranışları, hizmet pazarlaması, pazarlama yönetimi ve sürdürülebilirlik üzerinedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.